КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Переяслав-Хмельницька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Серпень 2020  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 23:04

    Головна » 2020 » Серпень » 28
     

    МОЗ затвердив новий COVID-протокол для закладів освіти
    Міністерством охорони здоров’я України затверджено новий перелік протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19).
    Відповідні вимоги до протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину оприлюднено на сайті МОЗ, а постанову підписано головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшко.
    Згідно з документом, вхід до закладу освіти і пересування по ньому будуть можливі лише у масці або респіраторі, однак учні 1-4 класів зможуть знаходитись у школі без них.
    Водночас у регіонах із «помаранчевим» рівнем епідемічної небезпеки педагогам під час занять рекомендовано використовувати захисні щитки.
    Протиепідемічні заходи розроблено для закладів позашкілля, загальної середньої, фахової передвищої освіти, а також профтехів і вишів.
    Вхід до приміщень закладу можливий лише за наявності захисної маски або респіратора. Під час занять маски і респіратори можна не використовувати, натомість їх використання є обов’язковим під час пересування приміщеннями закладу.
    Персонал закладу допускається до роботи за наявності маски, респіратора або захисного щитка та після проведення безконтактної термометрії. У випадку виявлення температури понад 37,2 С або ознак гострого респіраторного захворювання співробітник не допускається до закладу.
    Перед початком занять педагоги мають опитувати учнів або студентів щодо самопочуття та наявності симптомів COVID-19. Якщо виявлено ознаки респіраторної хвороби, здобувач має бути тимчасово ізольований у спеціальному приміщенні закладу, після чого про випадок інформують батьків або законних представників і приймається рішення про направлення здобувача до закладу охорони здоров’я.
    У разі підтвердження хвороби COVID-19 в одного зі здобувачів, всі інші здобувачі відповідного класу або групи повинні піти на самоізоляцію. ... Читати далі »

    Переглядів: 132 | Додав: adminrxmel | Дата: 28.08.2020

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024