КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Переяслав-Хмельницька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 05:30

    Головна » Архів матеріалів

    Трудова книжка працівника: внесення записів про навчання та видача дубліката у випадку втрати

    Відповідно до частини 1 статті 48 Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП) основним документом, який підтверджує трудову діяльність працівника, є його трудова книжка.

    При укладенні трудового договору громадянин зобов'язаний подати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, трудову книжку, а у випадках, передбачених законодавством, – також документ про освіту (спеціальність, кваліфікацію), про стан здоров'я та інші документи (ч. 2 ст. 24 КЗпП).
    Працівникам, які вперше стають на роботу, трудові книжки оформля-ються підприємством (ч. 3 ст. 48 КЗп ... Читати далі »

    Переглядів: 371 | Додав: adminrxmel | Дата: 20.05.2014

    Коригування видатків Державного бюджету не вплине на зарплати освітян

    Прийняття Закону України “Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” не порушить для освітян соціальних гарантій, що діють на території України.

    Зокрема, продовжуватимуться виплати надбавок за вислугу років, допомоги на оздоровлення при наданні щорічної основної відпустки, винагороди за сумлінну працю тощо.

    Також незмінним залишається для учителів та викладачів розмір педагогічного навантаження на ставку. Незмінним залишиться педагогічне навантаження вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, керівників гуртків, секцій, студі ... Читати далі »

    Переглядів: 372 | Додав: adminrxmel | Дата: 07.04.2014

    16 листопада 2013 року відбулося засідання ради районної організації профспілки працівників освіти і науки на якому голова Каменська Н.Г. прозвітувала про роботу президії районної організації профспілки з 23 грудня 2012 року по 16 грудня 2013 року.

     Головним напрямком президії районної організації залишаються питання соціально - економічного захисту працівників галузі, консолідації зусиль членських організації на захист прав та інтересів працівників закладів освіти.

     Б ... Читати далі »

    Переглядів: 456 | Додав: adminrxmel | Дата: 26.12.2013

      Центральний комітет профспілки працівників освіти і науки України та Профспілка працівників охорони здоров'я України від імені понад 3-х мільйонного загону спілчан звернулися до Голови Верховної Ради України В.В. Рибака та народних депутатів України з приводу забезпечення трудових прав та гарантій працівників галузі при затвердженні Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік».

    Центральний комітет профспілки працівників освіти і науки України та Профспілка працівників охорони здоров'я України у своєму зверненні закликали усіх н ... Читати далі »

    Переглядів: 375 | Додав: adminrxmel | Дата: 26.12.2013

    Заява Федерації Профспілок України

    Федерація профспілок України заявляє рішучий протест проти силового розгону мирного зібрання громадян України вночі 30 листопада 2013 року на майдані Незалежності в місті Києві.
    Право на мирні збори, мітинги, походи і демонстрації гарантується Основним Законом – Конституцією України – і повинно безумовно забезпечуватися всіма державними структурами.
    На свободі об’єднання, на праві безперешкодних мирних зборів ґрунтується діяльність громадянського суспільства у кожній країні. У демократичному світі саме так захищаються трудові, соціальні, економічні права.
    Ці фундаментальні права всебічно підтримуються Міжнародною конфедерацією профспілок, В ... Читати далі »
    Переглядів: 334 | Додав: adminrxmel | Дата: 03.12.2013

        Верховная Рада приняла в первом чтении и в целом правительственный законопроект №3116 «О внесении изменения в ст. 7 закона «Об общеобязательном государственном социальном страховании в связи с временной потерей трудоспособности и расходами, обусловленными погребением» относительно зачисления в страховой стаж периода отпуска по уходу за ребенком до достижения им трехлетнего возраста». За соответствующее решение проголосовали 333 депутата. 
       Принятие этого законопроекта позволит засчитывать в страховой стаж для назначения пособия по временной нетрудоспособности период отпуска по уходу за ребенком до достижения им 3-летнего возраста, который на сегодня в стаж н ... Читати далі »
    Переглядів: 407 | Додав: adminrxmel | Дата: 20.11.2013

      Кабінет Міністрів України затвердив постанову від 30 жовтня 2013 р. № 795 «Деякі питання реалізації частини другої статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». 

      Документ прийнято відповідно до частини другої статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». 

      Постановою затверджено новий порядок перерахунку пенсій, за яким при щорічному березневому перерахунку не буде враховуватися підвищення пенсій у попередньому році, як це було раніше.

      ... Читати далі »

    Переглядів: 442 | Додав: adminrxmel | Дата: 09.11.2013

      8 листопада відбулося святкування 150 – річчя освіти в с. Єрківці. За сприяння випускників школи , фермерів, жителів села, при активній участі педагогічного колективу та профспілкової організації шк ... Читати далі »

    Переглядів: 434 | Додав: adminrxmel | Дата: 09.11.2013

      30 жовтня в первинній профспілкові організації Жовтневої ЗОШ вшановували ветеранів Великої Вітчизняної війни , ветеранів праці , колишніх остарбайтерів в рамках відзначення 70 – річчя визволення Переяславщини від німецько – фашистських загарбників. Цікавими і повчальними були спогади ветеранів, усім сподобались виступи учнів, їх ставлення до ветеранів, розуміння і оцінка історичних подій.
    Свято пройшло за підтримки районної організації профспілки.
    Переглядів: 364 | Додав: adminrxmel | Дата: 30.10.2013

       В загальносвітніх школах та навчально – виховних об єднаннях району районною організацією профспілки працівників освіти і науки в червні 2013 року організовано атестацію робочих місць за умовами праці кухарів та помічників кухарів з залученням акредитованої лабораторії Бориспільської міжрайонної СЕС. На часі атестація робочих місць в 8 загальноосвітніх закладах кочегарів та в дошкільних навчальних закладах сільських рад робочих місць за умовами праці згідно чинного законодавства.
    Переглядів: 386 | Додав: adminrxmel | Дата: 15.10.2013

    « 1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 »
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz