КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Переяслав-Хмельницька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Вересень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 12:06

    Головна » 2013 » Вересень » 24 » Про навчання профактиву
    18:19
    Про навчання профактиву
      18 вересня ц.р. з метою підготовки до колективно-договірної кампанії 2014 року у Переяслав-Хмельницькому відбулась семінар – нарада з цього питання. Ініціатором заходу виступила Київська обласна рада профспілок, яку представляв заступник голови – Герус Сергій Миколайович. Організатором -  голова районної громадської ради по координації діяльності профспілкових організацій Київської облпрофради Каменська Надія Григорівна. У семінарі взяли участь провідні фахівці апарату Федерації профспілок України: Лобченко Олена Олександрівна – керівник департаменту виробничої політики та колективно-договірного регулювання та Денісова Оксана Василівна – головний спеціаліст відділу пенсійного забезпечення департаменту соціального діалогу та соціального страхування.
       На навчанні були присутні керівники міського та районного відділів освіти, представники профспілкових організацій підприємств Переяславщини.
       Відкрив захід заступник голови облпрофради Герус С.М., який підкреслив значення колективного договору для забезпечення соціальної справедливості та рівності працюючих, вплив колдоговору на стан охорони праці на підприємствах та покращення умов праці в цілому.
       Голова районної координаційної ради Каменська Н.Г. закликала присутніх активніше проводити роботу з підготовки колективних договорів, адже вони є запорукою стабільного майбутнього працівників Переяславщини.
       На завершення виступів присутнім були надані вичерпні відповіді з питань колдоговірного регулювання та пенсійного забезпечення. Профспілкові активісти отримали довідкові матеріали з актуальних питань життя і діяльності профспілок у сучасних умовах.
    Переглядів: 400 | Додав: adminrxmel | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz